Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

CBRB ziet in campagnes kansen voor binnenvaart

DEVENTER

‘Nooit eerder heeft de binnenvaart zoveel kans gehad om haar kwaliteit als "groene vervoersmodaliteit" te laten doorklinken in poilitieke standpunten', zegt Robert Tieman, beoogd directeur van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB). Met de landelijke verkiezingen voor de boeg heeft hij de partijprogramma's bestudeerd en op een rij gezet. ‘In alle (concept)programma's van politieke partijen voor de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni 2010 staan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog op de prioriteitenlijst.'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  • Henk

    Waarom zouden we ook maar enige waarde hechten aan wat politieke partijen met verkiezingen in \'t vooruitzicht beweren?
    De grote partijen zijn die beloften over \'t algemeen alweer vergeten ophet moment dat duidelijk is wie met wie weer 4 jaar in het pluche (o nee,dat is tegenwoordig leer) kan gaan zitten en enkele kleine partijen die wel de intentie hebben om hun woord te houden zullen nooit genoeg stemmen krijgen om een factor van betekenis te worden.
    Hoeveel niet ingeloste bloften hebben we als binnevaartbranche de laatste 30 jaar al niet te horen gekregen?
    En dan vind men het ook nog gek dat steeds minder mensen de moeite nemen om te gaan stemmen!

Lees ook