Tot 80 % minder brandstofverbruik

Eerste Italiaanse luxejacht op biofuel wint Award

Magellano 60, een jacht van 18,47 meter van het Italiaanse merk Azimut, heeft in Italië de Design Innovation Award 2023 gewonnen in de categorie ‘Motorjachten langer dan 14 meter’. De prijs werd onlangs uitgereikt tijdens de Salone Nautico Genua, de grootste bootshow van de Middellandse Zee. Dit is het eerste motorjacht van de werf Azimut|Benetti Group dat op biofuel vaart.

Azimut Maggellano 60 Foto's Azimut

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Eerste Italiaanse luxejacht op biofuel wint Award | Schuttevaer.nl
Tot 80 % minder brandstofverbruik

Eerste Italiaanse luxejacht op biofuel wint Award

Magellano 60, een jacht van 18,47 meter van het Italiaanse merk Azimut, heeft in Italië de Design Innovation Award 2023 gewonnen in de categorie ‘Motorjachten langer dan 14 meter’. De prijs werd onlangs uitgereikt tijdens de Salone Nautico Genua, de grootste bootshow van de Middellandse Zee. Dit is het eerste motorjacht van de werf Azimut|Benetti Group dat op biofuel vaart.

Azimut Maggellano 60 Foto's Azimut

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer