5 vragen aan...

‘Vernieuwd binnenvaartonderwijs van groot belang voor de sector’

Hoe trekt het Binnenvaart Onderwijs jonge en gemotiveerde talenten aan, om ook in de toekomst voldoende vakmensen op te leiden voor de binnenvaartsector? Het project ‘Toekomstbestendig Beroepsonderwijs Binnenvaart’ is mede opgericht om antwoord te vinden op deze vraag. Onder leiding van het Nova College en met subsidie van het Regionaal Investeringsfonds, wordt het Binnenvaart Onderwijs grondig onder de loep genomen. Wij vragen aan Frans van Weert, Programmamanager Strategische Arbeidsmarktagenda Binnenvaart bij Wereld van de Binnenvaart, wat het project precies inhoudt en wat de volgende stap is.

Frans van Weert te gast bij Studio Schuttevaer.
Frans van Weert te gast bij Studio Schuttevaer. Foto Studio Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer