MCS

Joop Mijland neemt afscheid als ceo BCTN

Zeven jaar stond Joop Mijland aan het roer bij de inlandterminals van BCTN. Donderdag 14 september nam Mijland afscheid.. Hij wordt opgevolgd door Willem van den Ark, die ook CEO is van MCS. Dat bedrijf en BCTN zijn sinds vorig jaar in handen van de Britse durfinvesteerder Infracapital.(gratis te lezen)

Mijland had zijn functie al enige maanden geleden neergelegd. Via Linkedin bedankt Mijland zijn mensen en relaties.

‘Na meer dan 7 jaren leiding te hebben mogen geven aan BCTN/Inland Terminals Group, neem ik vandaag afscheid.
Het was een eer om aan de duurzame ontwikkelingen en groei van de groep te hebben mogen werken. Met fantastische, hardwerkende teams, die op de terminals van de Inland Terminals Group in Nederland en België elke dag weer klaarstaan voor de klanten.

Die het verschil maken door hun inzet en betrokkenheid. Voor de klanten, waar we als Inland terminals elke dag weer voor mogen werken. Samen met collega’s, dienstverleners, leveranciers en partners van de Group. Dank allen voor deze mooie tijd, en ik hoop op nog vele voorspoedige jaren van groei en ontwikkeling voor de Inland Terminals Group.’

Joop Mijland neemt afscheid als ceo BCTN | Schuttevaer.nl
MCS

Joop Mijland neemt afscheid als ceo BCTN

Zeven jaar stond Joop Mijland aan het roer bij de inlandterminals van BCTN. Donderdag 14 september nam Mijland afscheid.. Hij wordt opgevolgd door Willem van den Ark, die ook CEO is van MCS. Dat bedrijf en BCTN zijn sinds vorig jaar in handen van de Britse durfinvesteerder Infracapital.(gratis te lezen)

Mijland had zijn functie al enige maanden geleden neergelegd. Via Linkedin bedankt Mijland zijn mensen en relaties.

‘Na meer dan 7 jaren leiding te hebben mogen geven aan BCTN/Inland Terminals Group, neem ik vandaag afscheid.
Het was een eer om aan de duurzame ontwikkelingen en groei van de groep te hebben mogen werken. Met fantastische, hardwerkende teams, die op de terminals van de Inland Terminals Group in Nederland en België elke dag weer klaarstaan voor de klanten.

Die het verschil maken door hun inzet en betrokkenheid. Voor de klanten, waar we als Inland terminals elke dag weer voor mogen werken. Samen met collega’s, dienstverleners, leveranciers en partners van de Group. Dank allen voor deze mooie tijd, en ik hoop op nog vele voorspoedige jaren van groei en ontwikkeling voor de Inland Terminals Group.’