ERVAREN MEDEWERKER

Verdronken schipper is 55-jarige man uit Ham-sur-Heure (B)

Het slachtoffer van het scheepsongeluk met de kempenaar Jogo 2 bij Dendermonde is de 55-jarige schipper Dominique Van Tongerloo. Dat meldt het dagblad SudInfo/LaGazette, de lokale krant van Charleroi.

De berging door Hebo ESI Brandweer

Van Tongerloo was een ervaren en gepassioneerd schipper, schrijft de krant. Hij was afkomstig uit Ham-sur-Heure, een dorp even ten zuiden van Charleroi. Behalve aan het varen was hij verknocht aan zijn twee honden, die beiden ook omkwamen bij het ongeluk. Het gaat om een Duitse herder van zestien jaar oud en een chihuahua van twee. De familie van de schipper was ter plaatse aanwezig toen zijn lichaam en die van de honden in het wrak gevonden werden. Van Tongerloo was alleen aan boord met zijn honden. De nabestaanden worden bijgestaan door de dienst slachtofferhulp van de politie.

Klik hier voor het artikel in LaGazette

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Verdronken schipper is 55-jarige man uit Ham-sur-Heure (B) | Schuttevaer.nl
ERVAREN MEDEWERKER

Verdronken schipper is 55-jarige man uit Ham-sur-Heure (B)

Het slachtoffer van het scheepsongeluk met de kempenaar Jogo 2 bij Dendermonde is de 55-jarige schipper Dominique Van Tongerloo. Dat meldt het dagblad SudInfo/LaGazette, de lokale krant van Charleroi.

De berging door Hebo ESI Brandweer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer