Niet 72

Minder kotters naar de sloop dan verwacht

Er verdwijnen minder kotters naar de sloop dan verwacht. In eerste instantie werden 72 schepen aangemeld voor sanering, maar uiteindelijk heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voor 54 vaartuigen een vaststellingsverzoek ontvangen. De sanering hakt er desondanks flink in en heeft grote sociaal-economische gevolgen voor visserijregio’s.

Voor 29 vaartuigen moet de RVO het vaststellingsverzoek nog beoordelen. Foto Bram Pronk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Minder kotters naar de sloop dan verwacht | Schuttevaer.nl
Niet 72

Minder kotters naar de sloop dan verwacht

Er verdwijnen minder kotters naar de sloop dan verwacht. In eerste instantie werden 72 schepen aangemeld voor sanering, maar uiteindelijk heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voor 54 vaartuigen een vaststellingsverzoek ontvangen. De sanering hakt er desondanks flink in en heeft grote sociaal-economische gevolgen voor visserijregio’s.

Voor 29 vaartuigen moet de RVO het vaststellingsverzoek nog beoordelen. Foto Bram Pronk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer