Draagvleugel

Team TU Delft wint Monaco Energy Boat Challenge

De door brandstofcellen op waterstof aangedreven draagvleugelboot Hydro Motion van de TU Delft is wereldkampioen geworden in de Open Sea Class 2023 tijdens de jaarlijkse Monaco Energy Boat Challenge.

De winnende waterstof aangedreven draagvleugelboot van het Team Hydro Motion tijdens de Monaco Energy Boat Challenge een nog redelijk vlakke Middellandse Zee. Later tijdens de Open Sea Challenge zouden wind en hoge golven roet in het eten gooien.
De winnende waterstof aangedreven draagvleugelboot van het Team Hydro Motion tijdens de Monaco Energy Boat Challenge een nog redelijk vlakke Middellandse Zee. Later tijdens de Open Sea Challenge zouden wind en hoge golven roet in het eten gooien. Foto Hydro Motion Team

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Team TU Delft wint Monaco Energy Boat Challenge | Schuttevaer.nl
Draagvleugel

Team TU Delft wint Monaco Energy Boat Challenge

De door brandstofcellen op waterstof aangedreven draagvleugelboot Hydro Motion van de TU Delft is wereldkampioen geworden in de Open Sea Class 2023 tijdens de jaarlijkse Monaco Energy Boat Challenge.

De winnende waterstof aangedreven draagvleugelboot van het Team Hydro Motion tijdens de Monaco Energy Boat Challenge een nog redelijk vlakke Middellandse Zee. Later tijdens de Open Sea Challenge zouden wind en hoge golven roet in het eten gooien.
De winnende waterstof aangedreven draagvleugelboot van het Team Hydro Motion tijdens de Monaco Energy Boat Challenge een nog redelijk vlakke Middellandse Zee. Later tijdens de Open Sea Challenge zouden wind en hoge golven roet in het eten gooien. Foto Hydro Motion Team

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer