Sleepbootdagen Zwartsluis

Steeds meer mensen willen een oldtimer op het water

De Nationale Sleepbootdagen in Zwartsluis hadden een recordaantal aanmeldingen dit jaar. ‘We kregen last-minute nog veel nieuwe deelnemers. Het lijkt erop dat een opduwer of sleepboot bezitten echt een populaire hobby aan het worden is’, vertelt penningmeester Jeroen Troost van de organisatie. In totaal meldden 210 boten zich aan voor het evenement in het Hemelvaartweekend. Vorige edities waren er rond de 180 boten.

Genieten tijdens de Sleepbootdagen in Zwartsluis. Foto Nationale Sleepbootdagen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Steeds meer mensen willen een oldtimer op het water | Schuttevaer.nl
Sleepbootdagen Zwartsluis

Steeds meer mensen willen een oldtimer op het water

De Nationale Sleepbootdagen in Zwartsluis hadden een recordaantal aanmeldingen dit jaar. ‘We kregen last-minute nog veel nieuwe deelnemers. Het lijkt erop dat een opduwer of sleepboot bezitten echt een populaire hobby aan het worden is’, vertelt penningmeester Jeroen Troost van de organisatie. In totaal meldden 210 boten zich aan voor het evenement in het Hemelvaartweekend. Vorige edities waren er rond de 180 boten.

Genieten tijdens de Sleepbootdagen in Zwartsluis. Foto Nationale Sleepbootdagen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer