Custom built

Royal IHC bouwt nieuwe sleephopperzuiger voor Baggerbedrijf De Boer

Royal IHC gaat een custom built sleephopperzuiger met een hopperinhoud van 2300 m3 bouwen voor Baggerbedrijf De Boer – Dutch Dredging BV. De sleephopperzuiger is een upgrade van de Lesse, de sleephopperzuiger die Royal IHC aan Dutch Dredging in 2019 leverde. De nieuwe hopper waarvoor nu het contract is getekend, voldoet aan de laatste IMO Tier III – Euro Stage V milieuregelgeving.

De nieuwe sleephopperzuiger wordt een upgrade van de Lesse. Royal IHC

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Royal IHC bouwt nieuwe sleephopperzuiger voor Baggerbedrijf De Boer | Schuttevaer.nl
Custom built

Royal IHC bouwt nieuwe sleephopperzuiger voor Baggerbedrijf De Boer

Royal IHC gaat een custom built sleephopperzuiger met een hopperinhoud van 2300 m3 bouwen voor Baggerbedrijf De Boer – Dutch Dredging BV. De sleephopperzuiger is een upgrade van de Lesse, de sleephopperzuiger die Royal IHC aan Dutch Dredging in 2019 leverde. De nieuwe hopper waarvoor nu het contract is getekend, voldoet aan de laatste IMO Tier III – Euro Stage V milieuregelgeving.

De nieuwe sleephopperzuiger wordt een upgrade van de Lesse. Royal IHC

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer