Hulp gezocht

Binnenvaartmuseum Nijmegen zoekt vrijwilligers

Het Binnenvaartmuseum Nijmegen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Er worden gidsen en vrijwilligers gezocht voor het collectie-onderhoud van het museum in het KSCC Schipperscentrum.

Het museum is gevestigd op de Jos Vranken.
Het museum is gevestigd op de Jos Vranken. Foto Binnenvaart museum Nijmegen

Voor wie interesse heeft om rondleidingen te verzorgen, is affiniteit met de binnenvaart een pre. Dit betekent niet dat mensen zonder uitgebreide kennis van de binnenvaart geen waardevolle bijdrage kunnen leveren. Er worden ook vrijwilligers gevraagd voor taken zoals bar en catering.

Daarnaast is het museum op zoek naar personen die zich willen bezighouden met de website en sociale media. Het Binnenvaartmuseum Nijmegen groeit zowel in het aanbod van tentoongestelde items als in het aantal bezoekers. De openingstijden zijn op dinsdagen en zaterdagen van 12:00 tot 16:00 uur.

Lees ook:

Portret van een varend gezin in Binnenvaartmuseum Nijmegen

Burgemeester opent Binnenvaartmuseum Nijmegen

Binnenvaartmuseum Nijmegen zoekt vrijwilligers | Schuttevaer.nl
Hulp gezocht

Binnenvaartmuseum Nijmegen zoekt vrijwilligers

Het Binnenvaartmuseum Nijmegen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Er worden gidsen en vrijwilligers gezocht voor het collectie-onderhoud van het museum in het KSCC Schipperscentrum.

Het museum is gevestigd op de Jos Vranken.
Het museum is gevestigd op de Jos Vranken. Foto Binnenvaart museum Nijmegen

Voor wie interesse heeft om rondleidingen te verzorgen, is affiniteit met de binnenvaart een pre. Dit betekent niet dat mensen zonder uitgebreide kennis van de binnenvaart geen waardevolle bijdrage kunnen leveren. Er worden ook vrijwilligers gevraagd voor taken zoals bar en catering.

Daarnaast is het museum op zoek naar personen die zich willen bezighouden met de website en sociale media. Het Binnenvaartmuseum Nijmegen groeit zowel in het aanbod van tentoongestelde items als in het aantal bezoekers. De openingstijden zijn op dinsdagen en zaterdagen van 12:00 tot 16:00 uur.

Lees ook:

Portret van een varend gezin in Binnenvaartmuseum Nijmegen

Burgemeester opent Binnenvaartmuseum Nijmegen