Ongeluk

Vlaggen schepen Doeksen halfstok na dodelijke aanvaring

Vanwege het dodelijke ongeluk op de Waddenzee hangt de vlag halfstok bij Rederij Doeksen en diens sneldienstschip De Koegelwieck. Bij het ongeval kwamen twee mensen om het leven. Twee personen worden nog vermist. Het gaat om een jongen van twaalf jaar en een volwassen man. De zoekactie is inmiddels gestaakt.

Vanwege het dodelijke ongeluk op de Waddenzee hangt de vlag halfstok bij Rederij Doeksen en diens sneldienstschip De Koegelwieck.
HARLINGEN - Een veerboot met de vlag half stok vertrekt uit de haven van Harlingen. Door de aanvaring tussen een snelboot en watertaxi bij Terschelling zijn twee mensen omgekomen. De zoekactie naar de twee vermisten is gestaakt. ANP ANTON KAPPERS Foto: ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer