Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Regeerakkoord sluit aan op maritieme ambities

Den Haag

Het regeerakkoord ‘Omzien naar elkaar, vooruitkijken naar de toekomst’ van VVD, D66, CDA en ChristenUnie lijkt goed aan te sluiten bij de ambities van de maritieme sector. Het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB), de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) en Netherlands Maritime Technology (NMT) reageren enthousiast op de 14 december gepresenteerde kabinetsplannen. Koninklijke BLN-Schuttevaer wacht nog even met het geven van een reactie, tot meer duiding is gegeven.

1 / 1
De fractieleiders van de partijen die samen het kabinet Rutte IV gaan vormen. V.l.n.r. Gert-Jan Segers (ChristenUnie), Sigrid Kaag (D66), Mark Rutte (VVD) en Wobke Hoekstra (CDA). Van Rutte en Hoekstra is zeker dat zij zitting nemen in het kabinet. Segers blijft in de Tweede Kamer, Kaag heeft nog geen keuze gemaakt. (Foto ANP)

De fractieleiders van de partijen die samen het kabinet Rutte IV gaan vormen. V.l.n.r. Gert-Jan Segers (ChristenUnie), Sigrid Kaag (D66), Mark Rutte (VVD) en Wobke Hoekstra (CDA). Van Rutte en Hoekstra is zeker dat zij zitting nemen in het kabinet. Segers blijft in de Tweede Kamer, Kaag heeft nog geen keuze gemaakt. (Foto ANP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Jelmer Bastiaans)

Reacties (1)
  • elzinga

    De organisatie die nu zgn tevreden zijn zelf verlengstukken van Den Haag en zijn niet de sector zelf Praat eens met de sector ipv deze glibbers

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook