Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Reders vrezen nieuwe reisbeperkingen vanwege Omikron-variant

LONDEN

‘Overhaaste reacties’, noemen wereldwijde transportorganisaties de  maatregelen tegen de opkomst van de Omikron-variant van het Coronavirus. Intussen hebben zeker 56 landen opnieuw reisbeperkingen ingesteld.

1 / 1
Reders en bemanningen doen er alles aan de toeleveringsketen in stand te houden, maar dan moeten volgens de transportorganisaties regeringen niet overhaast grensbeperkingen instellen. (Foto Mitsui O.S.K. Lines)

Reders en bemanningen doen er alles aan de toeleveringsketen in stand te houden, maar dan moeten volgens de transportorganisaties regeringen niet overhaast grensbeperkingen instellen. (Foto Mitsui O.S.K. Lines)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Erik van Huizen)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook