Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

De Maas importeur van Raywin motoren

ZWIJNDRECHT

De Maas in Zwijndrecht is sinds kort importeur van Chinese Raywin motoren. Raywin Powertrain Technology is een joint venture tussen de Yuchai Group en de Rato Group en bouwt naar eigen zeggen compacte watergekoelde dieselmotoren met een laag geluidsniveau, hoog rendement en milieuvriendelijke karakteristieken.

1 / 2
De Raywin 4D24T Stage V-motor wordt in de scheepvaart hoofdzakelijk ingezet als generatormotor. (Foto’s De Maas)

De Raywin 4D24T Stage V-motor wordt in de scheepvaart hoofdzakelijk ingezet als generatormotor. (Foto’s De Maas)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook