Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Project Porthos voor CO2-opslag krijgt miljardensubsidie

Den Haag

Het megaproject om CO2 van de industrie in de Rotterdamse haven op te slaan in een leeg gasveld, is een stap dichterbij gekomen. De betrokken bedrijven hebben subsidie toegekend gekregen die kan oplopen tot ruim twee miljard euro, zo bevestigt een woordvoerder van Shell na berichtgeving door de NOS.

1 / 1
Eerder kreeg het project Porthos al 102 miljoen euro subsidie vanuit de EU (Foto Porthos)

Eerder kreeg het project Porthos al 102 miljoen euro subsidie vanuit de EU (Foto Porthos)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook