Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

WSP redt koe uit het DEK bij Münster

MÜNSTER

De Wasserschutzpolizei doet ook nog wel eens wat anders dan schippers de stuipen op het lijf jagen met strenge controles. Zondagavond 2 mei kwamen WSP-beambten in actie toen op het Dortmund-Emskanaal (DEK) bij Münster een koe te water was geraakt.

1 / 1
De Koe langszij de WSP-patrouilleboot uit Münster. (Foto Wasserschutzpolizei)

De Koe langszij de WSP-patrouilleboot uit Münster. (Foto Wasserschutzpolizei)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • auroraspits

    Wedden dat die koe alsnog een bekeuring heeft gekregen voor het niet dragen van een zwemvest

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook