Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Politie: Brand bij Hoogendoorn in Werkendam geen misdrijf

Werkendam

De politie heeft geen aanwijzingen dat bij de brand zondag in Werkendam sprake was van een misdrijf. Dat meldde de politie na het afronden van het onderzoek naar de brand. Bij de brand kwamen drie mensen om het leven.

1 / 1
Beeld van de brand waarbij drie Litouwse arbeidsmigranten het leven lieten (Foto Niels Wolterink)

Beeld van de brand waarbij drie Litouwse arbeidsmigranten het leven lieten (Foto Niels Wolterink)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook