Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Bruidsparen in Werkendam

WERKENDAM

Je schip versieren met vlaggen op de mooiste dag van je leven is al sinds jaar en dag een goede gewoonte in de binnenvaart.

1 / 1

Zo lagen voor vrijdag 16 april vier feestelijk versierde schepen afgemeerd in Nederhemert. Schipper Henk Bernouw gaf die dag het jawoord aan zijn bruid Ditske van der Ham. Hun namen werden zelfs op het schip geschilderd als herinnering aan die bijzondere dag.

Een week later volgt de Con Zelo in Werkendam. Vrijdag 23 april trouwde schipper Christiaan van Weelden met Nelleke Kampert. Het spandoek met de slogan: ‘Heeft u het al gehoord? Vanaf vandaag neemt deze schipper zijn honnepon, mee naar boord!’, sierde de den van het schip dat lag afgemeerd in de Biesboschhaven in Werkendam.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook