Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Veiling eerste kistje meischol 2021 afgelast

Urk

De jaarlijkse veiling van het eerste kistje meischol voor een goed doel is opnieuw afgelast. Net als vorig jaar concludeerde het bestuur van de Stichting Visserijdagen Urk dat het evenement niet strookt met de coronaregels.

1 / 1
De veiling leverde in 2019 een recordbedrag op (Foto Stichting Visserijdagen Urk)

De veiling leverde in 2019 een recordbedrag op (Foto Stichting Visserijdagen Urk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook