Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Stuurloze Eemslift Hendrika vastgemaakt aan sleepboot Smit Salvage

Oslo

Het bergingsteam van Smit Salvage heeft het stuurloze Nederlandse vrachtschip Eemslift Hendrika onder controle gekregen. Er is een sleeplijn gelegd met de zware sleepboot Normand Drott waardoor het schip kan worden weggehouden van de Noorse kust, meldt een woordvoerder van moederbedrijf Boskalis. (Geen abonnee en wilt u toch ons dossier over Hendrika lezen? Klik hier)

1 / 1
Hendrika sleper

Hendrika sleper

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Ton Witlox

    Het is toch weer een Nederlands Bergingsbedrijf dat de klus klaar ik ben daar trots op als oud binnenvaart sleepboot matroos Gr Ton Witlox

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook