Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Containeroverslag Luik stijgt met 20%

LUIK

De haven van Luik heeft vorig jaar 19,2 miljoen ton goederen behandeld, 19% minder dan in 2019. Maar de containerbinnenvaart wist de cijfers juist verder op te krikken. Er werd 115.921 teu aan en afgevoerd, een toename van 20% en een nieuw record.

1 / 1
Containeroverslag in Luik gestegen met 20%. (Foto NT)

Containeroverslag in Luik gestegen met 20%. (Foto NT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook