Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

BDB eist perspectief voor riviercruisesector

DUISBURG

Het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB) is zwaar teleurgesteld in de Duitse minister van Economische Zaken Peter Altmaier. In een videoconferentie liet hij weten dat voor de riviercruisevaart dezelfde anti-coronaregels blijven gelden als voor de rest van de horeca en heropening van de passagiersvaart nog niet in zicht is. Het BDB vindt dat onterecht.

1 / 1
Schepen van KD voor de wal in Keulen. ‘Bij ons aan boord loopt men niet meer risico dan in een winkel of in een museum.’ (Foto BDB/KD)

Schepen van KD voor de wal in Keulen. ‘Bij ons aan boord loopt men niet meer risico dan in een winkel of in een museum.’ (Foto BDB/KD)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook