Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Stellendam nauwelijks toegankelijk voor kottervloot

STELLENDAM

De haven van Stellendam was vanwege het strenge winterweer nauwelijks toegankelijk voor de plaatselijke vissersvloot. Door de straffe oostenwind stond er weinig water en is de vaargeul in het Slijkgat erg smal en ondiep, waardoor diepstekende kotters aan de grond kunnen lopen.

1 / 1
Een deel van de kottervloot uit Stellendam kiest voor Scheveningen vanwege het winterweer. Foto Bram Pronk

Een deel van de kottervloot uit Stellendam kiest voor Scheveningen vanwege het winterweer. Foto Bram Pronk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook