Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Deense controles pakken slecht uit voor vismijn Zeebrugge

THYBORØN

Strenge controlemaatregelen in Deense havens hebben ertoe geleid dat de vismijn in het Belgische Zeebrugge tonnen omzet misloopt. Aan de andere kant is de directie van de visafslag in Thyborøn blij met de aanlandingen van Belgische boomkorkotters, want die compenseren de verminderde aanvoer van kabeljauw van de eigen vloot.

1 / 1
De boomkorkotter Z-18 heeft in krap twee maanden tijd al zes keer fikse hoeveelheden vis in Thyborøn afgeslagen. (Foto W.M. den Heijer)

De boomkorkotter Z-18 heeft in krap twee maanden tijd al zes keer fikse hoeveelheden vis in Thyborøn afgeslagen. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook