Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kustwacht gaat meer schepen waarschuwen voor containerverlies

DEN HELDER

De Kustwacht gaat bij een ruwe Noordzee meer vrachtschepen waarschuwen als ze langs de Waddeneilanden willen varen. Tot nog toe werden alleen schepen langer dan 300 meter gewaarschuwd dat ze containers kunnen verliezen, maar nu geldt er ook voor kleinere containerschepen een advies.

1 / 1
Het containerschip MSC Zoe verloor 342 containers bij de Waddeneilanden. (Foto NT)

Het containerschip MSC Zoe verloor 342 containers bij de Waddeneilanden. (Foto NT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook