Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Drugsbendes op zee misbruiken Nederlands Certificaat Plezier Vaartuigen

Hilversum

Internationale drugsbendes maken op zee misbruik van een Nederlands certificaat. Met dat document, dat wordt afgegeven in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, lijkt het alsof internationale criminelen onder de Nederlandse vlag varen.

1 / 1
Luxe jacht voor drugs smokkel ingezet ICP bootpaspoort

Luxe jacht voor drugs smokkel ingezet ICP bootpaspoort

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook