Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ergste sluizenleed Maas moet over jaar voorbij zijn

BELFELD

Rijkswaterstaat is maandag 21 oktober begonnen met renovatiewerkzaamheden aan sluis Belfeld. De westkolk van de sluis Belfeld is tot grote frustratie van de binnenvaart al bijna drie jaar buiten bedrijf.

1 / 1
Het sluizencomplex te Belfeld. (Foto Rijkswaterstaat)

Het sluizencomplex te Belfeld. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook