Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Amerikaanse helikopters via haven Rotterdam naar VS

Defensie ondersteunt sinds gisteren tot halverwege augustus de verplaatsing van een Amerikaanse helikopterbrigade. Die gaat via de Rotterdamse haven terug naar de thuisbasis in de staat Georgia. Daarvoor vliegen onder meer 77 helikopters vanaf Vliegbasis Eindhoven naar Rotterdam.

1 / 2
Helikopters via Rotterdam naar VS

Helikopters via Rotterdam naar VS

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook