Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Elektronische meldplicht op Moezel jaar uitgesteld

TRIER

De Moezelcommissie heeft het verplicht elektronisch melden op de Moezel met een jaar uitgesteld tot 1 juli 2021. Vanwege de coronapandemie kon het sluispersoneel niet worden opgeleid met de nieuwe applicatie die hiervoor nodig is.

1 / 1
Elektronische meldplicht op Moezel jaar uitgesteld (foto Schuttevaer)

Elektronische meldplicht op Moezel jaar uitgesteld (foto Schuttevaer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook