Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Uitgesteld: AO Maritiem en BLN-podcast met minister

DEN HAAG

Het algemeen overleg (AO) over maritieme zaken van de Vaste Kamercommissie Infrastructuur en Waterstaat met minister Cora van Nieuwenhuizen gaat woensdagmiddag 6 november niet door. Ook de opname vrijdagmorgen van de BLN-podcast ‘Kanaal320’ gaat wegens verhindering van de minister niet door. Naar verluidt beide vanwege de stikstofproblematiek.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook