Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Noors Statfjord A platform aangevaren: 180 man geëvacueerd

TORSHAVN

Het grote olie- en gasproductieplatform Statfjord A in blok 33/9 in de Noorse sector van de Noordzee is vrijdag 7 juni even na middernacht aangevaren door de bevoorrader Sjøborg van Skanski Offshore uit Torshavn. Dit resulteerde in een grote evacuatie waarbij meerdere helikopters werden ingezet.

1 / 1
Het Statfjord A platform met aan de voorzijde (rechts) het rek met vrijevalreddingboten. (Archieffoto Equinor - Harald Pettersen)

Het Statfjord A platform met aan de voorzijde (rechts) het rek met vrijevalreddingboten. (Archieffoto Equinor - Harald Pettersen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook