Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Meerdere gewonden bij ongeval in sluis Trier

TRIER

Bij een ongeval met een passagiersschip in de sluis van Trier zijn zondag 16 september aan het einde van de middag meerdere gewonden gevallen. Tijdens het afschutten zwenkte de achterkant van het schip door nog onbekende oorzaak naar bakboord. Daar kwam het vast te zitten in een nis in de sluiswand.

1 / 1
Rondvaartboot blijft hangen in sluis Trier

Rondvaartboot blijft hangen in sluis Trier

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook