Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Oorzaak tankerexplosie Duisburg nog onduidelijk (video)

DUISBURG [update]

De oorzaak van de explosie, donderdag 31 maart op de binnenvaarttanker Julius Rütgers bij de Neuen Ruhrorter Schiffswerf in Duisburg, was maandag nog niet duidelijk. Twee en waarschijnlijk drie werknemers van een Poolse onderaannemer lieten daarbij het leven.

1 / 2
Twee doden bij tankerexplosie Duisburg

Twee doden bij tankerexplosie Duisburg

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • J.C Hagens

    Dit is zeker triest, veel sterkte voor de nabestaanden en alle betrokkene.

  • mjm van de wiel

    Triest.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook