Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Harry Amsterdam wint Schuttevaerrace

HINDELOOPEN

De 31e editie van de Schuttevaerrace is zaterdag gewonnen door Team Aquajoy van Harry Amsterdam. Harry Amsterdam won de race voor de 8e keer. Hij deed voor de 27e keer mee. Amsterdam won met de Aquajoy (een one off GT40) ook de line honors.

1 / 1
Harry Amsterdam wint Schuttevaerrace

Harry Amsterdam wint Schuttevaerrace

De Miles4justice (Dehler 41) van Bob Hanenberg liep als tweede binnen in Hindeloopen. In het totaalklassement eindigde zijn team op de 8e plaats. De Gotcha2 van Olivier Verhaar voer als derde de Hindeloopen binnen. In het totaalklassement eindigde het Gotcha2 (Jeanneau JOD35) team beslag op de 2e plaats. In het zeilklassement op de 1e plaats. Het team van Peter van der Schaaf werd met de Jager (Stern 33) 3e in het totaalklassement.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook