Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hulpdiensten oefenen op Lek

WIJK BIJ DUURSTEDEN

De Veiligheidsregio’s Gelderland-Zuid en Utrecht hebben zaterdag 15 oktober een oefening gehouden op de Lek en het Amsterdam-Rijnkanaal bij Wijk bij Duurstede. Het scenario was een scheepsramp waarbij een olietanker en een beunschip met elkaar in aanvaring waren gekomen.

1 / 4
TH

TH

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • Huip

  Kijk dit zien we graag.
  We zijn afhankelijk van deze mannen, maar helaas weten ze vaak niet wat een schip is.
  Nu nog hopen dat ze het betonneblok weten te vinden.
  Hoop dat er meer korpsen dit voorbeeld volgen.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook