Denen onderbouwen eis voor Solas-certificaat op Oostzee

Het Deense ministerie van Economische Zaken heeft afwijzend gereageerd op de ingebrekestelling door de Europese Commissie als het gaat om Nederlandse zeilpassagiersschepen in de Oostzee. Dat blijkt uit een memorandum van minister Mikkelsen aan de Deense Europese afgevaardigden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Denen onderbouwen eis voor Solas-certificaat op Oostzee | Schuttevaer.nl

Denen onderbouwen eis voor Solas-certificaat op Oostzee

Het Deense ministerie van Economische Zaken heeft afwijzend gereageerd op de ingebrekestelling door de Europese Commissie als het gaat om Nederlandse zeilpassagiersschepen in de Oostzee. Dat blijkt uit een memorandum van minister Mikkelsen aan de Deense Europese afgevaardigden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer