Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Veerexploitanten bij Kantoor Binnenvaart

ROTTERDAM

De Vereniging van Eigenaren en Exploitanten van Overzetveren in Nederland (VEEON) heeft zich aangesloten bij de koepelorganisatie Kantoor Binnenvaart. Voorzitter Ton Paulus van de VEEON noemt het een logische stap: ‘Binnenvaartschippers en veerexploitanten hebben veel gemeenschappelijke belangen. Op het water kruisen zij elkaars koersen, maar hun ondernemersbelangen zijn niet wezenlijk anders en lopen vaak parallel.’ Maandag 24 januari ondertekenden de voorzitters in Rotterdam het convenant tot samenwerking.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook