Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Draaiboek essentieel voor evenement met 18 schepen en 700 scholieren

MONNICKENDAM

Zeilvloot Monnickendam heeft voor het 4e Gymnasium in Amsterdam een zeilwedstrijd met 18 schepen georganiseerd. Het werd geen vette wind en snelle manoeuvres met doorgewinterde zeebonken, maar dobberend finishen en een frisse duik met 700 scholieren, medewerkers en docenten.

1 / 2
volendam

volendam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook