Ingezonden: ‘Nieuwe eisen CCR zijn overbodig’

Op 28 oktober jl stond in een van de scheepvaartkranten het volgende verhaal:

‘Op 13 oktober ben ik, Sunniva Fluitsma (ASV), als mede ESO-afgevaardigde in Straatsburg geweest voor een raadgevende conferentie van de CCR. Daar mocht ik mijn verhaal doen. Ik dacht dat men daar wel goed op de hoogte zou zijn van alle problemen in de binnenvaart aangaande deze regelgeving met terugwerkende kracht. En ze schrokken hevig toen ik bijgevallen werd door het CNBA (Franse bond), en de BDS (Duitse bond) vertelde welke problemen er hier lagen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Ingezonden: ‘Nieuwe eisen CCR zijn overbodig’ | Schuttevaer.nl

Ingezonden: ‘Nieuwe eisen CCR zijn overbodig’

Op 28 oktober jl stond in een van de scheepvaartkranten het volgende verhaal:

‘Op 13 oktober ben ik, Sunniva Fluitsma (ASV), als mede ESO-afgevaardigde in Straatsburg geweest voor een raadgevende conferentie van de CCR. Daar mocht ik mijn verhaal doen. Ik dacht dat men daar wel goed op de hoogte zou zijn van alle problemen in de binnenvaart aangaande deze regelgeving met terugwerkende kracht. En ze schrokken hevig toen ik bijgevallen werd door het CNBA (Franse bond), en de BDS (Duitse bond) vertelde welke problemen er hier lagen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer