Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Portofino is gewild in Oost-Europa

Bertus Boere en Cobie Schouten varen op de 1000-tonner Portofino. Ze zijn elkaars tweede grote liefde en in 2005 op dit schip begonnen. Daarvoor voeren ze samen in loondienst op de duwboot Auriga. Ze kozen voor dit schip, omdat ze een relaxed leven wilden en omdat de Portofino multifunctioneel is en de kanalen op kan. Daarnaast is ze goed te ballasten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook