Lintje voor Jan Punt

Jan Punt is, onder meer vanwege zijn verdiensten voor het schipperswerk en zijn inzet als vrijwilliger voor de binnenschippers, 27 april benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Gerrit Koekkoek nam, namens velen uit de schipperswereld van vroeger en vandaag, het initiatief tot de voordracht. Die kreeg de steun van het AMVV-bestuur, Co van Sandijk en de kerkenraad van de Westerkerkgemeente.

Lintje voor Jan Punt

‘In onze Westerkerk zet de heer Punt zich al jaren belangeloos in op allerlei terreinen van vrijwilligerswerk’, meldt dominee F.W. Oosterwijk. ‘Hij hanteert met verve de stofzuiger en de sopdoek bij de grote schoonmaak in de kerk, telt onvermoeibaar de opbrengst van de collecte van de kerstnachtdienst, coördineert de maandelijkse maaltijd voor alleenstaanden en ouderen en zorgt er mede door zijn inspirerende persoonlijkheid voor dat iedereen die naar deze maaltijd komt een heerlijke en vooral ook vrolijke avond heeft.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Lintje voor Jan Punt | Schuttevaer.nl

Lintje voor Jan Punt

Jan Punt is, onder meer vanwege zijn verdiensten voor het schipperswerk en zijn inzet als vrijwilliger voor de binnenschippers, 27 april benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Gerrit Koekkoek nam, namens velen uit de schipperswereld van vroeger en vandaag, het initiatief tot de voordracht. Die kreeg de steun van het AMVV-bestuur, Co van Sandijk en de kerkenraad van de Westerkerkgemeente.

Lintje voor Jan Punt

‘In onze Westerkerk zet de heer Punt zich al jaren belangeloos in op allerlei terreinen van vrijwilligerswerk’, meldt dominee F.W. Oosterwijk. ‘Hij hanteert met verve de stofzuiger en de sopdoek bij de grote schoonmaak in de kerk, telt onvermoeibaar de opbrengst van de collecte van de kerstnachtdienst, coördineert de maandelijkse maaltijd voor alleenstaanden en ouderen en zorgt er mede door zijn inspirerende persoonlijkheid voor dat iedereen die naar deze maaltijd komt een heerlijke en vooral ook vrolijke avond heeft.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer