Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: VHF-indeling Westerschelde

Sommelsdijk

Regio Zeeland van Koninklijke BLN-Schuttevaer neemt al vele jaren deel aan het overleg met het Gemeenschappelijk Nautisch Platform (GNP). Dat is een groep gebruikers en beheerders van de Westerschelde. Dit platform is ingesteld door de Gemeenschappelijke Nautische Autoriteit (GNA). Dit zijn de Vlaamse en Nederlandse beheerders van de Westerschelde.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • j.hagens

  Via een App, als je hier geen verstand van heb, of je komt uit het Buitenland.
  Is dit nu echt handig?
  In Rotterdam is het ook druk, daar zijn doodgewoon meer marifoonkanalen aanwezig, en als men het over doelloos ouwehoeren heeft kan men ook eens kijken in de Haven van Antwerpen zelf, daar hoor ik ook veel geklets over containers en ander nodeloos gelklets.
  Willen ze zonodig een App, dan maken ze die maar voor de Zeevaart, zodat daar alle info op staat van Verkeersstations die direct via de App voor de Loods op te vragen zijn, deze Loods heeft hier ook meer tijd voor, daar deze zich uitsluitend met de navigatie hoeft te bemoeien, en de Schipper van een Binnenschip of Jacht zich ook met de omgeving bezig moet houden, en veelal minder ervaring op deze strecke heeft.
  Ook zal naar mijn ervaring het internet in Grensgebieden niet zo denderend zijn.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.