Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Antwerpen investeert 1,5 miljard in 50% meer containercapaciteit

ANTWERPEN

Antwerpen gaat zijn containeroverslagcapaciteit tussen nu en 2026 met 50% uitbreiden. Hiervoor worden de bestaande terminals vergroot en komen er nieuwe terminals bij.

1 / 1
Containerschip op de Schelde bij Baalhoek, op weg naar de haven van Antwerpen. Het Havenbedrijf vreest voor congestie als de containerbehandelingscapaciteit niet snel wordt uitgebreid. (Foto Herman Welter)

Containerschip op de Schelde bij Baalhoek, op weg naar de haven van Antwerpen. Het Havenbedrijf vreest voor congestie als de containerbehandelingscapaciteit niet snel wordt uitgebreid. (Foto Herman Welter)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.