Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rotterdam bouwt ‘Food Hub’ voor groeiende land- en tuinbouwsector

ROTTERDAM

Havenbedrijf Rotterdam verwacht sterke groei in de overslag van producten uit de land- en tuinbouwsector en visserij. Om die groei beter te faciliteren ontwikkelt het Havenbedrijf de zogenoemde Rotterdam Food Hub, een 60 hectare groot bedrijventerrein aan het Calandkanaal.

1 / 1
De Rotterdam Food Hub komt op een 60 hectare groot terrein dat ook wel bekend staat als ‘Kop van de Beer’ aan het Calandkanaal bij de invaart van de Maasvlakte. De eerste bedrijven kunnen zich er eind 2020 vestigen. (Artist’s impression Havenbedrijf Rotterdam)

De Rotterdam Food Hub komt op een 60 hectare groot terrein dat ook wel bekend staat als ‘Kop van de Beer’ aan het Calandkanaal bij de invaart van de Maasvlakte. De eerste bedrijven kunnen zich er eind 2020 vestigen. (Artist’s impression Havenbedrijf Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.