Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

#MI 2018: IPG

Met extra overtuiging staat groothandel IPG alweer voor het tweede jaar op Maritime Industry. Deze razendsnelle wereldwijde leverancier van gereedschappen en scherpgeprijsde kwaliteitsproducten voor aan boord richt zich nu namelijk specifiek op de binnenvaart.

  • Maritime Industry: Stand I.113

De in Rotterdam-Albrandswaard gevestigde International Purchase Group is van oorsprong vooral actief in de zeevaart, jachten en superjachten. ‘Vorig jaar hebben we ons in Gorinchem georiënteerd en zijn daar zeer enthousiast van teruggekomen’, vertelt salesmanager Tineke Blom. ‘We verwachten veel voor de binnenvaart te kunnen gaan betekenen.’

Speciaal voor het bereiken van deze nieuwe doelgroep heeft IPG diverse agentschappen en A-kwaliteitsmerken aan het assortiment toegevoegd.

Dat betreft onder meer top-schoonmaakproducten van Diversey, de 3M- en UVEX-veiligheidsbrillen, valbeveiligingen van Lanex en de waterzuivering van Hatenboer. Voor het drinkwater van Seven Oceans geldt hetzelfde. Het agentschap van Kroonint Coating is daarnaast binnengehaald, terwijl alle bekende Unilever-producten kunnen worden geleverd. Aan gereedschappen is het merk Unior aan het vaste aanbod toegevoegd, kwalitatief vergelijkbaar met het duurdere Gedore. Ook het Poolse merk Vorèl wordt nog steeds gevoerd.

‘Wij kunnen in principe alle technische goederen leveren die  aan boord van een schip nodig zijn. Van beddengoed tot trossen. Ons motto is "nothing is impossible"’, aldus Blom.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook