Vlaanderen versoepelt eisen estuaire binnenvaartschepen

De Vlaamse minister Ben Weyts heeft de technische eisen aan estuaire schepen versoepeld. Hij hoopt en verwacht hiermee de estuaire vaart met binnenvaartschepen tussen de Scheldemonding en Zeebrugge te stimuleren. ‘Ieder extra binnenschip op zee haalt vrachtwagens van de weg.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Vlaanderen versoepelt eisen estuaire binnenvaartschepen | Schuttevaer.nl

Vlaanderen versoepelt eisen estuaire binnenvaartschepen

De Vlaamse minister Ben Weyts heeft de technische eisen aan estuaire schepen versoepeld. Hij hoopt en verwacht hiermee de estuaire vaart met binnenvaartschepen tussen de Scheldemonding en Zeebrugge te stimuleren. ‘Ieder extra binnenschip op zee haalt vrachtwagens van de weg.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer