Crisis zegen voor P&I Clubs

De werkdruk aan boord is sterk verminderd als gevolg van de crisis in de scheepvaart. Geen topsnelheden meer en wat langer in de havens liggen is geen doodzonde meer. Dat blijkt gunstig uit te pakken voor de verzekeraars. Verreweg de meeste schades worden veroorzaakt door menselijke fouten en door een mindere werkdruk neemt het aantal fouten af.

Minder vaart betekent minder schadeclaims

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Crisis zegen voor P&I Clubs | Schuttevaer.nl

Crisis zegen voor P&I Clubs

De werkdruk aan boord is sterk verminderd als gevolg van de crisis in de scheepvaart. Geen topsnelheden meer en wat langer in de havens liggen is geen doodzonde meer. Dat blijkt gunstig uit te pakken voor de verzekeraars. Verreweg de meeste schades worden veroorzaakt door menselijke fouten en door een mindere werkdruk neemt het aantal fouten af.

Minder vaart betekent minder schadeclaims

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer