Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Garnalenvissers vieren noodgedwongen vakantie op Texel

SCHEVENINGEN

De coronacrisis is goed voelbaar bij garnalenvissers. De afzet is minimaal en dus ook de prijzen. Voor velen een reden om niet uit te varen maar om vakantie in eigen land te vieren. Schipper Koornstra van de garnalenkotter WON-50 koos voor een verblijf in de haven van Oudeschild.

1 / 2
Rien Rog met echtgenote en jongste dochter aan dek met uitzicht op de haven van Oudeschild. (Foto W.M. den Heijer)

Rien Rog met echtgenote en jongste dochter aan dek met uitzicht op de haven van Oudeschild. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook