Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sjaak Brinkman kiest voor verbreding activiteiten

OUDDORP

Visserijbedrijf C. en J. Brinkman van Sjaak Brinkman uit Ouddorp kiest voor verbreding van de activiteiten. Daartoe heeft Brinkman de twinrigger/flyshooter UK-151 Stellar overgenomen van Stellar Zeevisserij BV, een dochteronderneming van Quotter BV op Urk.

1 / 1
De UK-151 komt begin 2020 in de vaart als SL-45. (Foto Bram Pronk)

De UK-151 komt begin 2020 in de vaart als SL-45. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook