Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Cornelis Vrolijk Group vlagt vriestrawler SCH-72 om naar Engeland

IJMUIDEN

De Cornelis Vrolijk Group in IJmuiden heeft een van haar hektrawlers omgevlagd naar Engeland. Het betreft de SCH-72 Frank Bonefaas, een 119,65 meter lange vriestrawler, in 1993 gebouwd door de YVC Ysselwerf in Capelle aan den IJssel. 

1 / 1
De SCH-72 zal straks als H-72 voornamelijk IJmuiden aandoen. (Foto Bram Pronk)

De SCH-72 zal straks als H-72 voornamelijk IJmuiden aandoen. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook